L Match'It - Въпроси и отговори

ОББ Match'it предлага два абонаментни плана: Стандартен и Премиум.

Стандартен: 360 евро за шест месеца, който включва:

  • Неограничен достъп до всички базови профили на дружества, регистрирани на платформата
  • Информация за новорегистрирани дружества, отговарящи на вашите критерии
  • Достъп до подробния профил на всяко дружество  - 300 евро за всяко запитване

Премиум: 900 евро за шест месеца, който включва:

  • Неограничен достъп до всички базови профили на дружества, регистрирани на платформата
  • Информация за новорегистрирани дружества, отговарящи на вашите критерии
  • Достъп до подробния профил на всяко дружество  - 120 евро за всяко запитване

Вие вече сте клиент на ОББ

Моля, не се колебайте да се свържете с  екипа на ОББ Match'it  или с вашето лице за контакт в ОББ. Или можете да попълните своите данни тук. Член от нашия екип ще се свърже с вас възможно най-скоро!

Вие все още не сте клиент на ОББ

Можете да попълните данните си по всяко време в регистрационната форма на сайта на ОББ Match'it , можете да получите достъп до нея тук.  Член от нашия екип ще се свърже с вас възможно най-скоро!

Дружествата, които са регистрирани на ОББ Match'it, работят в различни сектори и региони в България. Обичайната им стойност на придобиване е между 1 и 10 милиона евро.

Само дружества, за които сте поискали подробна информация, ще имат достъп до вашия профил. Поради това е много важно да дадете повече информация за себе си като инвеститор (в кои сектори сте активни, какво търсите и т.н.). От опит може да кажем, че продавачите ще осигурят по-бърз достъп до подробната информация на дружеството, от което се интересувате, когато профилът на купувача е попълнен добре.

ОББ Match'It ще се свърже с Вас, за да извърши обработването на заявлението Ви.

ОББ Match'it получава автоматично съобщение за това, че вие като потенциален купувач сте направили необвързващо предложение. Екипът на ОББ Match'it ще се свърже с вас и ще се увери, че предложението Ви има нужното съдържание. След това се информира продавача . Въз основа на това могат да се организират първоначални проучвателни разговори между купувач и продавач.

Продавачът се информира автоматично за това, че сте поискали подробния му профил като потенциален купувач. Продавачът трябва да реши дали да Ви предостави достъп или не. Ще бъдете автоматично информирани за това.

Необвързващото предложение представлява  първо писмо за намерение за установяване на проучвателни разговори с Продавача. За тази цел ОББ Match'it използва стандартна форма на необвързващо предложение. Тази форма съдържа редица клаузи, които гарантират необвързващия й характер.

Не, но можете да продадете дялове или акции от дружеството, в което тези активи са обособени. Екипът на ОББ Match'it с удоволствие ще ви помогне, ако имате допълнителни въпроси по тази тема.

Услугата ОББ Match'It не включва правни, финансови, данъчни и други консултации, но чрез платформата можете да получите информация за нашата мрежа от консултанти, които могат да ви съдействат през целия процес на преговори и сключване на сделка. Информация за мрежата от наши консултанти можете да намерите тук.

Търсите перфектното съвпадение?

Заявка за достъп

Запазване на бисквитките